Kömürlü Ortaokulu
GÖLLET MAH. GÖLLET B.M KÜME EVLERİ ERZURUM ŞENKAYA KÖMÜRLÜ ORTAOKULU SİTESİ NO 114 ŞENKAYA / ERZURUM

VİZYON

Her öğrencimiz kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin ve sınırlamalarının bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varabilsin.Her öğrencimiz,teknoloinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin ve her veli öğrencisine gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmek içn her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Okul toplumunu olşturan her birey,sorumluluklarını yerine getirirken kendinden emin olsun ve okul toplumu tarafından desteklendiğini bilsin. Okulumuz bulunduğu çevrede tercih edilen okul olsun.

MİSYON

Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenciyi,bilgiye ulaşma yollarını önemseyen moral ve ahlaki değerlere,sanat ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmaları için çalışıyoruz.

Erzurum İline 168 Km Şenkaya İlçesine 36 Km uzaklıktadır. Yol asfalttır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy dağdan taşına materyallerle oluşmuş,dağ eteği üzerine kurulmuştur.Kömür madenlerinin bolca bulunduğu etrafında fazlaca yüksek dağların bulunmadığı bir yerde kurulmuştur.İklimi diğer köylere oranla oldukça ılımandır.Doğusunda Yaymeşe Köyü,Batısında Balkaya Köyü,Güneyinde Deliktaş Köyü,Kuzeyinde Beykaynak Köyü sınırları yer alır.Köyün batı bölgesindeki alan tarım arazisi olarak kullanılmaktadır.